sâmbătă, 10 martie 2012

Tort cu nuca, fara oua

Un dulce bun si economic, mai ales ca nu contine ou. Multumesc, Ela. :-)

  • Avem nevoie de:
- 250 g zahar
- 215 g faina
- 50 g cacao
- 450 ml lapte
- 40 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- esenta rom
- nuca macinata

  • Cum procedam:
- se amesteca toate ingredientele de mai sus si se omogenizeaza bine
- se tapeteaza o forma de tort, cu pereti detasabili, cu hartie de copt
- se pune compozitia in tava si se da la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 40 min, la foc potrivit.
- este gata cand trece testul scobitorii.


 Foarte simplu si satisface pofta de "ceva bun". :-)




Pofta mare!

6 comentarii:

  1. Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona, multumesc mult!

    Sarbatori fericite si tie si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi, Fab Chef!

    Mersi, Stef! Am sa intru la tine, sa vad despre ce este vorba!

    RăspundețiȘtergere