miercuri, 22 septembrie 2010

Ciorba de perisoare




  • Pentru ciorba avem nevoie de:
- o ceapa mai mare
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- 3 cartofi
- o legatura patrunjel
- sare
- bors
- pasta tomate

  • Pentru perisoare avem nevoie de:
- carne tocata (eu am folosit de pui, cam 1/2 kg)
- 1/2-1 cana orez
- 2 oua
- o legatura marar
- sare
- piper

  • Cum procedam:
- taiem marunt ceapa si o punem la fiert, intr-o oala, alaturi de legume. Adaugam si o parte din patrunjel, condimentam cu sare si lasam totul la fiert.
- pregatim perisoarele, amestecand carnea cu orezul, ouale, mararul, sarea si piperul
- in momentul in care legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele in oala si le lasam la fiert
- cartofii se adauga si ei dupa ce perisoarele sunt fierte. Punem si putina pasta de tomate, pentru culoare.
- se adauga borsul, se adauga restul de patrunjel si o putem servi simpla sau cu smantana

Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu