joi, 15 iulie 2010

Mazare cu carne




O mancare foarte usor de facut si gustoasa.

  • Avem nevoie de:
- o punga mazare
- o ceapa media
- pasta de tomate
- o bucata de carne (de care preferati... eu am folosit de data asta de porc, dar am facut si cu pui sau carnaciori de bere)
- o legatura marar verde
- sare
- piper

  • Cum procedam:
- taiem carnea si o punem la prajit intr-o cratita, cu putin ulei
- in momentul in care este, cat de cat, prajita adaugam ceapa, taiata marunt
- dupa ce s-a inmuiat si ceapa, adaugam pasta de tomate si apa, cat sa cuprinda carnea
- lasam totul la fiert, iar in momentul in care carnea este aproape fiarta adaugam si mazarea. Condimentam cu sare si piper.
- in momentul in care mazarea isi schimba culoarea putem adauga si mararul verde
- mazarea o lasam cat de zemoasa ne place. Daca vrem sosul mai gros ne putem ajuta de putina faina sau putem adauga la fiert un cartof, taiat cubulete.
Totul este foarte simplu.
Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu