marți, 31 octombrie 2017

Brioşe cu dulceață




  • Avem nevoie de: (pt aprox. 24 brioșe)

- 2 ouă 
- 1 cană de zahăr  (aprox. 250 g)
- 2 căni de făină 
- 200 ml iaurt
- 1 plic zahăr vanilat 
- esență rom
- 1/2 plic praf de copt 
- dulceață 

  • Cum procedăm:

- se mixează foarte bine ouăle cu zahărul și zahărul vanilat 
- se adăugă iaurtul, făina împreună cu praful de copt, esența și se amestecă pentru a fi încorporate 
- se toarnă compoziție în formele pregătite pentru brioșe, până la jumătatea formei, și adăugă dulceață și se acoperă apoi din nou cu aluat de brioșe, având grijă să lăsăm loc în formă pentru a creşte brioșele în cuptor
- se pune tava în cuptor la foc mediu, pentru aprox. 40 min, până se rumenesc și trec testul scobitorii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu