duminică, 15 mai 2016

Cheescake cu ciocolata alba



  • Pentru blat, avem nevoie de:

- 300 g biscuiti petit beurre
- 200 g unt 

  • Pentru crema, avem nevoie de:

- 600 g crema de branza Goldessa
- 200 g ciocolata alba Bellarom
- 200 ml frisca lichida Pilos
- 100 g zahar pudra
- esenta vanilie/miezul de la o pastaie vanilie

  • Cum procedam:

- se tapeteaza o forma rotunda (28 cm) cu hartie de copt; biscuitii se maruntesc la robot si se amesteca cu untul topit, pana se umezesc bine. Se pune amestecul in tava si se niveleaza bine, pentru a obtine un strat uniform si bine legat. Tava se pune la frigider, pana preparam crema
- pentru crema, se pune intr-un bol crema de branza, scursa bine de apa, alaturi de zaharul pudra si esenta si se amesteca bine, la viteza mare; se adauga apoi frisca batuta, se amesteca, iar la final ciocolata alba topita; se amesteca toata compozitia si se lasa putin la racit
- se omogenizeaza totul si se adauga aceasta compozitie peste blatul de biscuiti; se orneaza dupa imaginatie si se pune totul la frigider pentru cel putin 6 ore; ideal ar fi sa ramana peste noapte, pentru a se intari bine.


Este absolut delicios!
Pofta mare!




Multumesc, Teo, pentru reteta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu