- Avem nevoie de:
- 4 ouă
- 200 g zahăr
- 200 ml lapte
- 300 g făină
- 150 ml ulei
- 30 g praf budincă de vanilie
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 plic praf de copt
- căpșuni (sau orice alte fructe )
- Cum procedam:
- ouăle întregi (gălbenuș și albuș) se mixează bine cu zahărul și zahărul vanilat.
- se adăugă laptele rece și uleiul și se amestecă bine.
- se adăugă treptat făina, cu praful de copt și praful de budincă (dacă nu avem budincă se poate folosi tot făină), omogenizând bine.
- se pune compoziția într-o tavă de aproximativ 40x30 cm, tapetată cu hârtie de copt, se adaugă deasupra fructele și se dă la cuptor pentru aproximativ 40-50 min. Se testează cu o scobitoare.
Poftă mare!
După o rețetă Laura Sava.