vineri, 27 ianuarie 2012

Budinca pentru strumfi




  • Avem nevoie de:  
- cus cus
- 2 mere
- 250 g branza (eu am facut-o in casa)
- putin lapte
- 100 g iaurt natural
- 1-2 linguri zahar, de preferat brut
- 2 oua

  • Cum procedam:
- se face separat branza (eu am folosit pastile de ca lactic, dar se poate face si cu lamaie) si se fierbe cus cus-ul aproximativ 6-7 min. Dupa fierbere se scurge intr-o sita; am obtinut cam un castronel de cus cus.
- se dau merele pe razatoare si se amesteca cu zaharul
- se unge vasul de yena cu putin unt, apoi se adauga alternativ, in straturi cus cus, marul, branza amestecata cu laptele si iaurtul
- peste toate aceste ingrediente se toarna ouale batute bine, astfel incat sa acopere tot vasul. Ideal ar fi sa ajunga chiar pana la fund, pentru a lega mai bine toata nebunia.
- se pune la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste oul


Se poate consuma si de catre cei mari, nu e rea deloc! :-)





Pofta mare sa aveti!

duminică, 15 ianuarie 2012

Premiu de la Stef




Multumesc, Stef!

Si ca sa raspund celor 3 intrebari ale tale...
1. Care este retetea vostra preferata de mancare postata pe blogul vostru?
2. Care este desertul preferat postat pe blogul vostru?
3. Ce mancare credeti ca nu ati incerca niciodata sa mancati?:)

1. ostropel de pui cu cartofi, ciuperci cu maioneza si usturoi
2. priconuci, tort cu crema de ciocolata, pasca cu smantana
3. ciorba de peste, ciorba de burta. :-)

Cu voia Stefaniei, ofer si eu premiul tuturor vizitatorilor! :-) 
Apropo...te astept si pe tine cu raspunsurile! :-)



O zi delicioasa!