joi, 28 aprilie 2011

Drob de pui cu ciuperci

  • Avem nevoie de:
- 1 kg ficat de pui
- 250 g ciuperci
- 5 oua crude
- 4 oua fierte
- 3 legaturi ceapa verde (cam 10 fire)
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 3-4 catei usturoi/ usturoi verde (aprox. 5-6 fire)
- 3 linguri ulei
- sare si piper

  • Cum procedam:
- ficatul se spala si se pune la fiert; dupa ce a fiert se scoate din apa, se spala daca este cazul si se marunteste in robot.
- ceapa si ciupercile se taie marunt si se pun la calit in putin ulei. Acestea se amesteca apoi cu ficatul.
- peste toata compozitia se adauga ouale crude, mararul, patrunjelul si celelelalte ingrediente si se omogenizeaza bine.
- intr-o forma de cozonac, in acre am pus hartie de copt, se aseaza jumatate din aceasta cantitate, se pun ouale fierte in linie, care se acopera cu cealalta jumatate de compozitie.
- se pune drobul în cuptorul preîncălzit la 180°, pentru 45 min, sau până se rumenește frumos. Cu 10 min înainte de a-l scoate se bate un ou și se așează peste drob.


Pofta mare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu