joi, 22 iulie 2010

Pastai cu maioneza



Mda... am cumparat mai multe pastai odata, tocmai de aceea a trebuit sa le pregatesc cumva, ca doar nu le puteam lasa sa se strice.
Asa ca, astazi le-am pregatit cu maioneza si usturoi.

  • Avem nevoie de:
- pastai
- 2-3 catei usturoi (depinde cat de usturoiat va place sa mancati)
- maioneza
- sare/vegeta



  • Cum procedam:
- curatam pastaile, le spalam si le punem la fiert, in apa cu putina sare
- dupa ce pastaile s-au fiert, le scurgem de apa si le taiem marunt
- peste ele eu adaug si albusul de la oul pe care l-am fiert pentru maioneza
- adaugam usturoiul pisat
- iar peste toate acestea maioneza, pregatita ca
aici. Adaugam sare/vegeta dupa gust si... e cam gata treaba.


Sa aveti pofta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu