marți, 13 iulie 2010

Chiftelute de pui


Mie, personal, imi plac foarte mult... fie ca sunt simple, fie ca sunt cu sos.

  • Avem nevoie de:
- 1 piept de pui tocat (eu prefer sa il toc acasa, sa fiu sigura de ceea ce mananc :-)
- 2 oua
- o legatura marar
- 3-4 catei de usturoi (in functie de cat de usturoiate le vreti)
- sare
- piper
- 2 felii de paine (doar miezul)

  • Cum procedam:
- amestecam toate ingredientele de mai sus, cu mentiunea ca miezul de paine se inmoaie in apa si apoi se adauga celorlalte ingrediente
- modelam chiftelutele si le dam forma dorita, fie ca este vorba de mingiute, fie ca sunt mai turtite
- le dam prin faina si le prajim in baie de ulei

Nimic mai simplu... si foarte gustos!


Pofta mare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu