marți, 22 iunie 2010

Omleta cu bacon si ciuperci



Una dintre mancarurile pe care imi place sa la mananc este omleta, in diferite forme si variante. De data aceasta, am ales sa o fac cu bacon si ciuperci.
  • Avem nevoie de:
- 3-4 oua
- o bucata de bacon
- ciuperci (eu folosesc de obicei la conserva, din comoditate)
- cascaval ras
- piper
- vegeta
  • Cum procedam:
- intr-un vas de yena, in care s-a adaugat putin ulei, se aseaza straturi ciupercile taiate, baconul taiat cubulete si cascavalul ras
- se bat ouale, se condimenteaza cu piper si vegeta si se adauga aceasta compozitie peste ingredientele de mai sus, cat sa le cuprinda pe toate
- se pune vasul in cuptor pentru circa 20-30 min, atat cat sa se rumeneasca oul
- se serveste calda sau dupa preferinta. :-)



Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu