miercuri, 23 iunie 2010

Chec aperitiv





Cu mii de multumiri Ralucaig pentru o reteta extraordinara. Se face foarte rapid, cu ingredientele pe care le gasiti prin frigider, foarte gustos si aspectuos. :-)

  • Avem nevoie de:
- 5 oua
- 100 g sunca/bacon/salam (sau ce aveti prin casa)
- 100 g cascaval/branza
- masline, ciuperci, ardei gras
- 5 linguri faina
- sare, piper

  • Cum procedam:
- separam albusurile de galbenusuri
- albusurile se bat spuma, cu un praf de sare
- separat, amestecam galbenusurile cu toate ingredientele de mai sus, cu excepția făinei
- adăugăm și albușurile bătute spumă și încorporăm bine, cu mișcare de sus în jos 
- se adaugă făina, omogenizând compoziția 
- se tapetează o tavă de chec cu hartie de copt si se adaugă compoziția. Sau se pune într-o tavă de chec din silicon 
- se pune tava la cuptorul preîncălzit la 180°, pentru 45 min.
- se poate încerca cu o scobitoare 

Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu